Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

8 november 2008

Bokens Dag





Idag har det varit Bokens Dag på Europaporten här i Malmö. Bland de som pratade om sina böcker var Cecilia Hagen, Herman Lindqvist, Helena von Zweigbergk, Thomas Bodström, Per-Olof Enqvist och sist kom Fredrik Ekelund.
För mig var den största överraskningen Cecilia Hagen som pratade över det faktum att hon numera tillhör 60plussarna.   De som glömmer allt möjligt och var dom möjligen har lagt det där som dom skulle komma ihåg.  Men Per-Olov Enqvist var nog ändå den som fick publiken att skratta mest för hans mustiga berättelse på västerbottenmål var helt underbar.

Mina svärföräldrar och deras goa döttrar.


Idag är det äntligen en underbar höstdag med sol och hög luft. Själv ska jag bevaka Bokens Dag på Europaporten i Malmö med många intressanta författare. Måste dock börja med en bild på den goa familjen Bergman. Så här ser de ut...

3 november 2008

Senaste bildfundering




Vilken trist match det blev när LB07 mötte Vasalund ikväll. Men Bunkeflo och Limhamnspågarna förlorade rättvist mot ett bättre Solnalag. Jag lider med LB och hade hoppats på något bättre.
Men när jag kom hem så möttes jag av Karolina i min soffa. Visst är hon tjusig.
Men veckans häftigast möte var, om jag bortser från Majas och min middag på Hai i Malmö, Gert Wingårds pojkaktigt glada förevisning av hans dödsfräcka extreriör på Hyllie Arena. Kolla hans konstnärsglasögon som han var så noga med skulle sitta på näsan.
Nästa vecka åker Maja till Emmy i Barca. jag är avundsjuk men oerhörtglad för att döttrarna ska få träffas. Det behöver dom.