Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

20 januari 2010

Sur Torsk

I kväll drabbades jag av ett för mig nytt uttryck: SUR TORSK.

17 januari 2010

Veckans miss

När man ibland blir utsläppt i verkligheten och lämnar Steglarp (som om det inte är en del av verkligheten...???)
... så kan man hamna på märkliga jobb. Senaste var den oerhörda bevakningen av Henrik Larssons debut som tränare. Utanför Landskrona BoIS:s omklädningsrum stod vi. Halva presskåren i Skåne och huttrade. Kallt och jävligt och hela tiden en gnetigt rälig snålblåst som drog in från Öresund...Bläää.
Där stod vi och jämförde mössor och diskuterade långkalsonger men gladast var ändå Jack Russelvalpen Elvis som medieansvarige i BoIS hade införskaffat inför vårsäsongen. En helt korrekt svart-vit jycke som tyckte det var kanonspännande att nosa på alla fotgrafer och reportrar. Till slut kom han då, Henke. Tittade snabbt på oss, log lite och sprang iväg. Men den som var snabbast med närkontakten var Elvis som först av alla nosade på Henkes sura fotbollsskor. 
Nä, den stora missen bestod av att jag frös så in i h-e att jag kastade in handduken för tidigt. Tyckte att jag hade nog med bra bilder så jag åkte och struntade i presskonferensen då Henke poserade framför BoIS flagga. Den bilden skulle varit ett nytänkande... men den missade jag alltså.

.