Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

26 juni 2010

Midsommar 2010

Igår var det Midsommarafton. Nu är klockan snart 2 på natten och jag är trött och behöver lägga mig och sova.

Hos oss var det lugnt och stilla. Vi lyssnade på avstånd hur våra grannar festade på andra sidan fältet. Där borta sjöngs och skrålades och det verkade vara en trevlig stämning.

Här satt vi mest och njöt av stillheten och friden. Samt de i morse inköpta jordgubbarna i Västra Ingelsstad. De var inte billiga men de såg ut som gubbar ska göra på midsommarafton.
Jag hittade en underbar kombination mellan Blåklint och Vallmo. Månen hänger i ekegren och är som en kosmisk frukt i sommarnatten.
På bilden ser ni jordgubbar för 30:- kronor. 9 stycken!!! Är det ett lämpligt pris eller är det bara köparen som sett för mycket på fotboll och blivit avtrubbad. FÖR DET KAN VÄL INTE SKYLLAS PÅ SNAPSARNA. De drack jag ju till sillen och efter det var ju långt efter att gubbarna köptes
. Det kan meddelas att Jordgubbarna på Midsommaraftonens morgon kostade 50 kronor för en halv liter. Platsen var väg 101 vid Västra Ingelstad.

23 juni 2010

Motorcykel 18:01

Vår väg är är en populär väg. En glidarväg. För MCentusiaster, veteranbilar, raggarbilar. och en massa tävlingscyklister.
Cuklisterna är bäst för de stör minst. Epatraktorer stör mest för de hörs mest.