Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

16 maj 2009

Hästapållar

I fredags var jag över i KöpenDanmark och plåtade Nationshoppningen i Bernstorffsparken, Charlottenlund.   Något av det finaste och gemytligaste man kan tänka sig när det gäller hästtävlingar. Lagom danskt lagom tyskt och väldigt vackert i eftermiddagssolen.
Efter tävlingen där Sverige placerade sig uselt på en sjunde plats hittade vi delar av svenskarna i ett av uställningstälten tittandes på webbTV och tävlingen i franska La Baule där svenska laget skrällde med en andraplats. Spänningen var på topp när Alexander Zetterman red omhoppningsrundan och i det tältet i Köpenhamn satt man på helspänn. Mest bilder blev det på min favorit, Tina Lund.

11 maj 2009

Två olika bilder

Hej på dig !
Eftersom jag inte inbillar mig att det är så många som läser denna blogg så vänder jag mig till dig. Min ende vän. I bloggvärlden alltså.
Idag var jag på PK inför  hästahoppning som ska gå av stapeln på Ribersborg. Fick en strålande hoppbild på Paula Törnqvist som gjorde precis som jag sa till. -Hoppa från höger så att Turning Torso kommer med. eftersom det är en så standardbetonad bild så visar jag inte den här utan istället de överallt bejublade och underskattade sporten, kaninhoppning.
Bild 2 tillägnar jag min fru och hennes moder för att de ska minnas alla gullvivor vid lantstället i Landshammar.