Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

22 januari 2009

Malmoe Airport und Ystad

Idag blidde det två helt olika sorters jobb.  Ett annonsknäck på Malmö Airport eller Sturup som jag helst vill kalla flygplatsen för. Innanför kontrollgränsen innebar idkoll, kroppsvisitering och total genomgång av bilen. Klar DDR-känsla....
Sedan körde jag till Ystads Saltsjöbad och träffade YIF:s Torben Winther. Ett mycket trevligt möte. Utanför entrén hittade jag ett litet vårtecken.

19 januari 2009

Rundor

Idag gick jag till Östra Grevie. Dit och hem är det 4,8 km vilket i min värld är en halv mil vilket låter mer och ökar duktighetskänslan. Men mest är det bara skönt att gå ensam längs åkrar i sina egna tankar eller lyssnandes på radio eller musik. Jag har hållt på att gå någorlunda regelbundet sedan lite innan jul. Jag som annars är så dålig på fysisk aktivitet har nu funnit att det är nästan som ett behov, och det ger resultat oxå. Jag orkar mer och känner mig mer liksom "på gång".
En konstig känsla....
Jag har lite olika rundor. Östra Grevierundan alltså, som är 4,8 km. Villierundan som är 6,9 km och två lite mindre som jag inte har mätt upp och som jag knappt räknar. Snart ska jag prova att gå till Fuglie och tillbaka över Östra Värlinge. Får se om det är en bra runda.

18 januari 2009

Malmö-Mora


Idag mötte Malmö Redhawks - Mora i Malmö Arena. En tjusig och väldig hockeyrink. Men vad hjälper det när man förlorar. Redhawks är inne i en tillsynes evig karusell av förlorade matcher. Det är konstigt för Malmö spelar rätt bra i delar av matcherna. I dag låg de under med 1-3 men vände det till 3-3 i sista perioden. Det var Marcus Paulsson som svarade för båda målen. Helt underbart. Men de förlorade alltså till sist. 3-5 blev det.